Restauratie dak

Restauratie kerkdak | “Het dak eraf!”
“Het dak eraf!” Dat is wat er letterlijk gaat gebeuren: alle dakpannen moeten eraf, gesorteerd en zo nodig vervangen worden. Daarnaast wordt de isolatie vervangen en worden de dakgoten opnieuw bekleed met zink. Een enorme klus waarvoor er een hoop steigers moeten komen.

De Vrienden van de Paradijskerk hopen met uw hulp en met de hulp van fondsen genoeg middelen voor de restauratie bij elkaar te brengen. Met uw steun kan het dak van de Paradijskerk er weer jaren tegenaan! Helpt u mee?

Ondersteun met dakpannen | Hoe werkt het?

Elke dakpan telt mee om de Paradijskerk droog te houden!
U kunt op twee manieren meehelpen om de restauratie te laten slagen:
Optie A | Adopteer een of meer dakpannen
Optie B | Jouw tekst op een dakpan  (helaas niet meer mogelijk)

De foto’s van de beschreven dakpannen kunt u hier vinden.

Het laatste nieuws over de dakpannenactie kunt u vinden op de nieuwspagina

Optie A | Adopteer
een dakpan

Hoe werkt het?
Door één of meer dakpannen symbolisch te adopteren, zorgt u er niet alleen voor dat er heel wat dakpannen vervangen kunnen worden, maar ook dat de gehele restauratie van het dak voltooid aan worden. Er zijn natuurlijk ook steigers nodig en als de aannemers toch op 30 meter hoogte zijn, nemen ze ook andere klusjes mee.

Kies zelf een bedrag
Misschien wilt u gewoon direct een bijdrage leveren en zelf een bedrag kiezen. Maak dan gebruik van onze algemene doneerpagina.

Direct een paar dakpannen adopteren?
Via de onderstaande module doneert u direct via iDEAL voor een aantal dakpannen.

Optie B | Jouw tekst op
een dakpan

Helaas! Het is niet meer mogelijk om uw teksten op een dakpan te laten zetten. Alle dakpannen zijn inmiddels teruggeplaatst op het dak van de kerk.

Totaal: € -

U kunt het bedrag van de dakpannen ook zelf overmaken naar:
NL34 INGB 0007 8796 88
ten name van Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk, onder vermelding van ‘dakpannen‘.