Kerkdak in de media (update 8 maart)

Dankzij een spandoek aan de voorgevel werd het project “Het dak eraf” opgemerkt door RTV Rijnmond en sindsdien zijn er verschillende media die de actie hebben opgepikt.

Overzicht
Hieronder een chronologisch overzicht van de verschillende berichten:

Woensdag 26 februari  2020 maakten zij een reportage over het project en was er ’s ochtends een live-interview op Radio Rijnmond. Het tv-interview is hieronder te zien.

Ook het Nederlands Dagblad maakte verslag van de bijzondere actie waarbij dakpannen beschreven kunnen worden. Het idee dat een persoonlijk positieve boodschap, wens of gebed nog voor jaren op het dak van de Paradijskerk zal liggen, maakt vele mensen enthousiast om deel te nemen. Het interview is geplaatst in de editie van maandag 2 maart 2020.

Op de website van De Havenloods verscheen maandag 2 maart 2020 het artikel “Adopteer een dakpan”. Ook hier weer aandacht voor onze crowdfundingsactie.

In het NPO Radio 5 programa Zin in weekend van de KRO-NCRV (zondag 8 maart 2020), gaat presentator Tom Dirks telefonisch in gesprek met Michael van den Bergh over de bijzondere vorm van crowdfunding voor het kerkdak.