Update Dak – januari 2021

Het jaar 2020 ligt weer achter ons en we kijken terug op een bewogen jaar. Ondanks de corona-beperkingen, hebben we toch op verschillende manieren aandacht kunnen genereren voor onze projecten. Met name de restauratie van het dak, heeft goede aandacht gehad van de media en vele donateurs.

Naast de giften van donateurs, hebben een hele reeks fondsen gedurende het jaar bedragen toegezegd. Door de pandemie konden sommige fondsen helaas niet vergaderen of pas later bij elkaar komen, waardoor de uitslag van onze aanvraag later binnenkwam dan verwacht. Ons project heeft door de pandemie dus wel wat vertraging opgelopen.

Intussen werken we hard door door de symbolische adoptie van dakpannen en de verkoop van tweedehands boeken in ons boekwinkeltje.

Als de steigers rondom de Paradijskerk komen te staan, wordt de restauratie eigenlijk pas concreet. Dan zien we werkelijk wat gebeuren! We hopen dan ook de dakpannen die wij voor donateurs beschrijven of nog beschreven zullen worden door wie dat zelf wil doen, te kunnen laten zien op een fotopagina op deze website. 

Al met al staat ons een druk jaar te wachten met grote uitdagingen!  

Online doneren
Goed nieuws!
Onze online module om te doneren is helemaal vernieuwd.
U doneert al vanaf €4,- voor een project naar keuze. Kijk voor alle mogelijkheden op de pagina
doneren.